مرکز خرید ایران مال

دسته بندی : پوشاک

نظرات کاربران : 0
  • فروشگاه تبلیغ دهنده : ایران مال

توضیحات تبلیغ دهنده : مجموعه بزرگ ایران‌مال، همانگونه که از نامش نیز برمی‌آید اساساً کارکردی تجاری دارد ولی مروری کوتاه کافی است تا طیف وسیع خدمات و امکانات و زیرساخت‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی،‌ گردشگری، تفریحی، ورزشی آن مشخص شود. این مجموعه حیرت‌انگیز، با رجوع به ریشه‌های عمیق فرهنگ و تاریخ ایران‌زمین و در نظر داشتن نیازها و اقتضائات زندگی مدرن بنا شده است و به این اعتبار ایران‌مال را باید آمیزه‌ای هوشمندانه از همت و حکمت دانست که به صورتی یگانه و یکپارچه، بر پایه امیدآفرینی، ساخت فناورانه، رونق تولید و کارآفرینی، خانواده‌محوری، توسعه گردشگری بنا شده است. این حقیقت مهر تأییدی است بر اینکه اعتماد به بخش خصوصی متخصص و متعهد و میهن‌دوست، کلید حل مشکلات جامعه است.
ایران‌ مال در میان بهترین‌ها
ایران‌مال یکی از پنج مال برتر جهان و جزء عظیم‌ترین پروژه‌‌های تجاری، فرهنگی و اجتماعی بین‌المللی است. این «ابرمجتمع چندمنظوره»، در زمینی به مساحت 317 هزار مترمربع و در 7 طبقه طراحی و اجرا شده و مساحت زیربنای آن در فاز نخست؛ 1/350/000 مترمربع است و در نهایت با احتساب فازهای توسعه‌ای به مساحت 1/600/000 مترمربع خواهد رسید.
این مجموعه عظیم در منطقه ۲۲ و در شمال غربی کلان‌شهر تهران واقع شده‌است که از شمال به کوه‌های البرز و از جنوب به دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) مشرف است. این منطقه به‌دلیل احداث و تکمیل پروژه‌های مختلف تجاری-مسکونی از مناطق پویای تهران محسوب خواهد شد و بافت آن بر اساس اصول مهندسی شهرسازی و مطالعات ترافیکی پایه‌ریزی شده است. از همین روی در شرف تبدیل شدن به یکی از قطب‌های اصلی پایتخت است.
قرار گرفتن ایران‌مال در این موقعیت و در میانۀ فرودگاه‌های مهرآباد، پیام و امام خمینی(ره)، همچنین دسترسی فوق‌العاده به اتوبان شهید همت و شهید خرازی؛ بر بی نظیر بودن موقعیت شهری «ایران‌مال» هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ گردشگری افزوده است.
ایران‌مال، از ابتدا متعلق به بانک آینده بوده‌ و هم‌اکنون نیز در تملک این بانک است. احداث پروژه بازار بزرگ ایران، از شروع به کار بانک تات در پایان سال ١٣٨٨ آغاز شد و پس از آن، طی فرآیند ادغام و تأسیس بانک آینده و انتقال دارایی‌ها و بدهی‌ها، به بانک آینده منتقل شده‌ است.
کارشناسی رسمی کانون کارشناسان رسمی دادگستری ایران، ارزش ایران‌مال را بسیار بیشتر از بهای تمام‌شده آن و یک دارایی ارزشمند و بی‌بدیل اعلام کرده است. از طرف دیگر بانک آینده هم در حال ساماندهی، تملیک و یکپارچه‌سازی دارایی‌هایش است و عرضه عمومی این دارایی‌ها و از آن جمله ایران‌مال به مردم از طریق بورس و در راستای اجرای موضوع مهم خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، صورت خواهد گرفت.
بانک آینده با 200 شعبه در سراسر ایران، هم اکنون پنج میلیون سپرده‌گذار و ۲۷ هزار سهامدار دارد و در صدد برآمده ایران‌مال را به قطب جدید فعالیت‌های بورسی تبدیل کند. به هرحال ظرفیت‌های فراوان بازار بزرگ ایران برای میزبانی کارگزاری‌های بورس و پاسخ به مراجعات مردمی می‌تواند امکان برپایی مرکزی جامع برای فعالیت‌های بورسی اعم از مبادلات بورس، آموزش و دیگر فعالیت‌های مرتبط با بازار سرمایه را فراهم سازد..
توسعه اقتصادی و اشتغال
در دنیای امروز در زمان رکود، بانک‌ها به‌طور مستقیم وارد صحنه‌های اقتصادی می‌شوند تا ریسک سرمایه‌گزاری کاهش یابد. از طرفی کارآفرینان و صاحبان ایده‌ای در کشورهای مختلف وجود دارند که دانش انجام یک فعالیت یا ایده نو را دارند که به دلایل فقدان منابع مالی یا مشکلات وثیقه‌ای نمی‌توانند آن را اجرا کنند. در این شرایط بانک‌ها به کمک آنها می‌آیند و کار را تا زمان بهره‌برداری پیش می‌برند. از طرفی بانک آینده از ادغام چند موسسه، تعاونی و بانک ایجاد شده که هر یک از این نهادهای مالی دارای پروژه‌هایی بودند که یکی از آنها بازار بزرگ ایران بود. بنابراین این بانک در این پروژه به عنوان سرمایه‌گذار اصلی وارد شد. بانک آینده توانسته یک ایده بزرگ را به منصه ظهور برساند. ایده‌ای فراتر از یک پروژه ساختمانی. ایده‌ای چند وجهی که در نوع خود کمتر در دنیا دیده می‌شود. معمولاً در مجتمع‌های تجاری دیگر یا امکانات رفاهی غالب است یا بخش تجاری؛ اما این پروژه به تمام وجوه توجه ویژه دارد.
روش مالکیت بازار بزرگ ایران مطابق با روش‌های مرسوم در دنیاست. براساس روش‌های مرسوم در مجتمع‌های مشابه در دنیا، یک شرکت، مالک است و واحدها به هیچ عنوان واگذار نمی‌شود. بلکه اجاره داده می‌شود یا سهم از فروش از آنها گرفته می‌شود. شرکت مالک نیز سهامی عام است و یک شرکت بهره‌بردار هم در کنار آن فعال است. ایران‌مال، یک شرکت سهامی عام و متعلق به تمامی مردمان ایران و بویژه طبقات متوسط و ضعیف است و چندان که نظام جمهوری اسلامی برآمده از تلاش و توان مردم و برای همه مردمان این دیار است، ایران‌مال نیز متعلق به تمامی اهالی مملکت سربلند ایران اسلامی است.
این مجموعه در زمان ساخت، روزانه برای حدود ۲۰.۰۰۰ نفر طی ۶ سال به‌‌طور مستقیم و به عبارتی اشتغال پایدار به میزان ۴۳.۰۰۰.۰۰۰ نفر-روز ایجاد نموده است. پس از بهره‌برداری، اشتغال مستقیم بیش از ۱۸۰۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۱۰۰.۰۰۰ نفر به طور غیرمستقیم در این بازار بزرگ، تأثیر ویژه‌ای در رفع معضل بیکاری خواهد داشت و با کمک در ایجاد زیرساخت مناسب برای ورود سرمایه‌های بیشتر، سرآغازی بر حرکت یک اقتصاد مستحکم و پویا خواهد بود و با جلوگیری از خروج ارز و بازاری رو به رشد، همراه با جذب گردشگران از سراسر جهان، نویدبخش آینده‌ای درخشان برای ایران اسلامی خواهد بود.
بازار بزرگ ایران علاوه بر شرکت در معتبرترین نمایشگاه شاپینگ مال‌های جهان به نام MAPIC در شهر کن فرانسه طی ۳ سال متوالی به عنوان شاخص‌ترین مجتمع تجاری و چندمنظوره منطقه خاورمیانه، از سوی مؤسسه ارزیابی کننده مجموعه‌های تجاری جهان از جمله RLI مورد ارزیابی و ثبت واقع شده و در نشریات این مؤسسات در سطح بین‌المللی معرفی و در سال ۲۰۱۷ جایزه برترین مال جهان را از نظر ابعاد و فضاهای خدماتی، فرهنگی و تفریحی از RLI دریافت نموده است.
تمایز ایران‌مال نسبت به سایر مجتمع‌های مشابه جهان که با توجه به مساحت و کارکرد، اصطلاحا مال نامیده می‌شوند، این است که ۷۰ درصد فضای آن کاربری مشاعات، تفریحی، فرهنگی، گردشگری، دینی، ورزشی، خدماتی، رفاهی و پارکینگ دارد.
توسعه گردشگری
پس از انجام مطالعات و امکان‌سنجی‌های لازم، با توجه به وجود دو کلانشهر تهران و کرج در نزدیکی یکدیگر، مناسب‌ترین مکان برای احداث این مال، در نقطه مرکزی بین این دو شهر و در منطقه ۲۲ تهران جانمایی شد. این موضوع بدین معناست که اگر دایره‌ای به مرکزیت ایران‌مال و شعاع حدود ۲۵ کیلومتر رسم نماییم، این دایره از مراکز شهرهای تهران و کرج عبور خواهد کرد.
منطقه ۲۲، در سطح تهران و فراشهري قابليت دسترسي بي‎نظيري دارد. دسترسي‏هاي مهم منطقه، آزادراه تهران-كرج و بزرگراه تهران-شمال است كه بزرگراه در حال احداث تهران-شمال به عنوان شريان اصلي شمال به جنوب كشور، مسير اصلي رفت و آمد است. جمعیت این منطقه در سال ۱۳۹۵ حدود ۱۵۰ هزار نفر بوده است و پیش‌بینی می‌شود، جمعیت آن تا سال ۱۴۰۴، به ۴۵۰ هزار نفر برسد.
رفت و آمد شهروندان و مراجعات متعدد برای استفاده از خدمات عمومي موجود در سطح منطقه ۲۲، جمعيت شناور قابل توجهي را به منطقه ۲۲ روانه مي‏نماید. وجود چنين ظرفیت و توانمندي در منطقه، مي‏تواند اين موقعيت جغرافيايي را به قطب بزرگ اقتصادي تبديل نمايد.
منطقه ۲۲ مراکز علمی و پژوهشی متعدد دارد و به عنوان قطب علمی-تحقیقاتی غرب تهران مطرح است. دانشگاه‌های علامه طباطبایی، پیام نور و علوم انتظامی، پژوهشگاه فنی مهندسی زیست‌فناوری، پژوهشگاه پلیمر، دانشکده ژنتیک، داروسازی آترا، پژوهشگاه صنعت نفت دانشگاه صنعتی شریف شامل ده‌ها دانشکده از جمله دانشکده‌های گاز، نفت و پتروشیمی، باغ ملی گیاه‌شناسی و اداره آب و فاضلاب منطقه از آن جمله‌اند. در سال‌های اخیر سعی شده است با برگزاری کارگروه‌های مختلف بین شهرداری و سازمان‌های دیگری که در عمران منطقه نقش دارند، یکپارچگی و هماهنگی بیشتری برای مدیریت منطقه ایجاد شود.
این منطقه در سال‌های اخیر به محلی برای اجرای طرح‌های گردشگری به‌خصوص گردشگری شهری تبدیل شده و توجه مدیران و مسئولان را در سطح منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به خود جلب نموده است. از این منطقه با عنوان عرصه فراغتی آینده تهران تعبیر شده است. در واقع توسعه پایدار، گردشگری شهری و مدیریت شهری، سه ضلع از یک مثلث‌اند که در صورت ارتباط مؤثر با یکدیگر به نتایج مثبتی منجر خواهند شد.
منطقه ۲۲ شهرداري تهران با وسعت قابل توجه، چندين كاربري گردشگري شاخص دارد. طبق بررسی‌های مشاوران معمار و شهرساز، منطقه ۲۲ در افق ۱۴۰۰ جمعیت ساکن منطقه ۵۰۰.۰۰۰ نفر و جمعیت شناور منطقه در روزهای تعطیل ۴۵۰.۰۰۰ نفر پیش‌بینی شده است. برنامه‌ریزی و مدیریت برای خدمات‌رسانی و پاسخگویی به این جمعیت در سال‌های آتی از سال ۱۳۹۰ در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.
تعریف و اجرای پروژه‌های بسیار مهم درمانی، آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی، ورزشی و سایر کاربری‌های ضروری و ارائه خدمات ویژه به شهروندان، اشتغال و به‌کارگیری توان و تخصص‌ها موجب توسعه این منطقه و تبدیل آن به قطب گردشگری شهر تهران می‌شود و فعالیت‌های متنوع و خدمات گسترده‌ به تبع تأمین فضای مناسب و مطلوب برای تفریح و تفرّج شهروندان، رونق اقتصادی ویژه‌ای ایجاد می‌نماید.
تمایل سرمایه‌گزاران بخش خصوصی و دولتی به سرمایه‌گزاری در منطقه ۲۲ مشهود و روزافزون است و این ویژگی می‌تواند به رونق منطقه بیانجامد و دسترسی‌های آسان و متعدد، شبکه‌های بزرگراهی مختلف و موقعیت جغرافیایی منطقه به‌عنوان یکی از مبادی ورودی و خروجی شهر تهران نیز و سایر امکانات و ویژگی‌های این منطقه دست در دست هم نهاده‌اند تا منطقه ۲۲ قطب توسعه اقتصادی شهر تهران شود.
اهداف ایران‌ مال
تفکر و اندیشه‌ای که منجر به ساخت «ایران‌مال» شده است، تمامی باورهای دینی و ملی و داشته‌های تاریخی، جغرافیایی، فرهنگی و تمدنی را ترکیب نموده است، تا جهانیان اراده وعزم متخصصان ایرانی را با حیرت وشگفتی به تماشا بنشینند.
این بازار بی‌نظیر با ارائه بهترین محصولات موسسات معتبر بین المللی و بهترین کالاهای داخلی، نماد یک اقدام زیر بنایی در تحقق توسعه پایدار اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی است. اهداف اصلی این پروژه شامل موارد زیراست:
1- کمک به رشد و توسعه پایدار اقتصادی
2- جذب گردشگر داخلی و خارجی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ایجاد اشتغال پایدار
3- ارائه محیطی سالم برای تفریح، اوقات فراغت و خرید تمامی افراد جامعه خصوصاً جوانان کشور و کشورهای همسایه
4- آشنایی هر چه بیشتر مردم با تاریخچه و هویت فرهنگ ایرانی- اسلامی
5- کمک به تسریع روند توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی
6- کمک به اقتصاد ملی از طریق افزایش تبادلات تجاری، مثبت نمودن تراز تجاری و رهایی از اتکای اقتصاد ملی به نفت
7- معکوس نمودن روند خروج ارز از کشور و مثبت نمودن تراز تجاری در حوزه‌های تجارت داخلی و تجارت بین‌الملل
8- کمک به ارتقای توانمندی شرکت‌ها و کمپانی‌های ایرانی در ارائه محصول و افزایش کیفیت و رضایت‌مندی مشتریان با واقع شدن و همجواری با شرکت‌های قدرتمند خارجی
مرکز مالی بین‌المللی ایران IIFC (Iran International Financial Center)
شکل‌گیری و ایجاد مراکز مالی بین‌المللی در کشورهای توسعه‌یافته از سال ۱۹۸۰ میلادی به بعد، با هدف تجمیع ستادها و دفاتر اقتصادی، پولی و مالی در یک مکان و نیز فراهم نمودن زمینه اقامت و رفاه فعالان اقتصادی و فعالیت‌های شرکت‌ها، بانک‌ها و نهادهای پولی و مالی، صرافی‌ها، هتل‌ها، خدمات مسافرتی، مجتمع‌های تجاری-تفریحی و نیز ایجاد هم‌افزایی در یک مکان مطمئن و مشخص انجام شد. طراحان مرکز مالی بین‌المللی ایران، با مطالعه تطبیقی و تجربیات کشورهای توسعه‌یافته و دارای چنین مراکزی در مجاورت ایران‌مال در طرح توسعه، چنین مرکزی را ایجاد نمودند.
برج مالی در ضلع غربی ایران‌مال در ۴۰ طبقه و ابعاد و ارتفاعی متفاوت حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ متر در حال احداث است. با احداث این برج، ۸ طبقه پارکینگ، ۱۰ طبقه با کاربری‌های تجاری، تفریحی، فرهنگی، ورزشی و خدماتی و طبقات مالی بین‌المللی به مجموعه می‌افزاید.
با توجه به توسعه منطقه ۲۲ تهران و رشد پرشتاب پیش‌بینی شده برای بازار تجاری کشور، این برج با فراهم کردن امکانات رفاهی و دسترسی مطابق با استانداردهای بین‌المللی، قلب تجارت ایران و منطقه خاورمیانه پیش‌بینی می‌شود. طبق مذاکرات انجام شده با مدیران و مسئولان اقتصادی، این برج اداری به عنوان تالار اقتصادی بین‌المللی ایران در نظر گرفته شده است.

  • آدرس و شماره تلفن ایران مال:
  • تهران، اتوبان همت غرب، اتوبان شهید خرازی، ایران‌ مال
    تلفن: ۴-۴۷۶۷۰۰۰۱-۰۲۱
    ایمیل: info@imcc.ir

تهران، اتوبان همت غرب، اتوبان شهید خرازی، ایران‌ مال
تلفن: ۴-۴۷۶۷۰۰۰۱-۰۲۱
ایمیل: info@imcc.ir

.هیچ نظری برای این کسب و کار ثبت نشده است

ارسال نظر

مجموعه بزرگ ایران‌مال، همانگونه که از نامش نیز برمی‌آید اساساً کارکردی تجاری دارد ولی مروری کوتاه کافی است تا طیف وسیع خدمات و امکانات و زیرساخت‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی،‌ گردشگری، تفریحی، ورزشی آن مشخص شود. این مجموعه حیرت‌انگیز، با رجوع به ریشه‌های عمیق فرهنگ و تاریخ ایران‌زمین و در نظر داشتن نیازها و اقتضائات زندگی مدرن بنا شده است و به این اعتبار ایران‌مال را باید آمیزه‌ای هوشمندانه از همت و حکمت دانست که به صورتی یگانه و یکپارچه، بر پایه امیدآفرینی، ساخت فناورانه، رونق تولید و کارآفرینی، خانواده‌محوری، توسعه گردشگری بنا شده است. این حقیقت مهر تأییدی است بر اینکه اعتماد به بخش خصوصی متخصص و متعهد و میهن‌دوست، کلید حل مشکلات جامعه است.
ایران‌ مال در میان بهترین‌ها
ایران‌مال یکی از پنج مال برتر جهان و جزء عظیم‌ترین پروژه‌‌های تجاری، فرهنگی و اجتماعی بین‌المللی است. این «ابرمجتمع چندمنظوره»، در زمینی به مساحت 317 هزار مترمربع و در 7 طبقه طراحی و اجرا شده و مساحت زیربنای آن در فاز نخست؛ 1/350/000 مترمربع است و در نهایت با احتساب فازهای توسعه‌ای به مساحت 1/600/000 مترمربع خواهد رسید.
این مجموعه عظیم در منطقه ۲۲ و در شمال غربی کلان‌شهر تهران واقع شده‌است که از شمال به کوه‌های البرز و از جنوب به دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) مشرف است. این منطقه به‌دلیل احداث و تکمیل پروژه‌های مختلف تجاری-مسکونی از مناطق پویای تهران محسوب خواهد شد و بافت آن بر اساس اصول مهندسی شهرسازی و مطالعات ترافیکی پایه‌ریزی شده است. از همین روی در شرف تبدیل شدن به یکی از قطب‌های اصلی پایتخت است.
قرار گرفتن ایران‌مال در این موقعیت و در میانۀ فرودگاه‌های مهرآباد، پیام و امام خمینی(ره)، همچنین دسترسی فوق‌العاده به اتوبان شهید همت و شهید خرازی؛ بر بی نظیر بودن موقعیت شهری «ایران‌مال» هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ گردشگری افزوده است.
ایران‌مال، از ابتدا متعلق به بانک آینده بوده‌ و هم‌اکنون نیز در تملک این بانک است. احداث پروژه بازار بزرگ ایران، از شروع به کار بانک تات در پایان سال ١٣٨٨ آغاز شد و پس از آن، طی فرآیند ادغام و تأسیس بانک آینده و انتقال دارایی‌ها و بدهی‌ها، به بانک آینده منتقل شده‌ است.
کارشناسی رسمی کانون کارشناسان رسمی دادگستری ایران، ارزش ایران‌مال را بسیار بیشتر از بهای تمام‌شده آن و یک دارایی ارزشمند و بی‌بدیل اعلام کرده است. از طرف دیگر بانک آینده هم در حال ساماندهی، تملیک و یکپارچه‌سازی دارایی‌هایش است و عرضه عمومی این دارایی‌ها و از آن جمله ایران‌مال به مردم از طریق بورس و در راستای اجرای موضوع مهم خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، صورت خواهد گرفت.
بانک آینده با 200 شعبه در سراسر ایران، هم اکنون پنج میلیون سپرده‌گذار و ۲۷ هزار سهامدار دارد و در صدد برآمده ایران‌مال را به قطب جدید فعالیت‌های بورسی تبدیل کند. به هرحال ظرفیت‌های فراوان بازار بزرگ ایران برای میزبانی کارگزاری‌های بورس و پاسخ به مراجعات مردمی می‌تواند امکان برپایی مرکزی جامع برای فعالیت‌های بورسی اعم از مبادلات بورس، آموزش و دیگر فعالیت‌های مرتبط با بازار سرمایه را فراهم سازد..
توسعه اقتصادی و اشتغال
در دنیای امروز در زمان رکود، بانک‌ها به‌طور مستقیم وارد صحنه‌های اقتصادی می‌شوند تا ریسک سرمایه‌گزاری کاهش یابد. از طرفی کارآفرینان و صاحبان ایده‌ای در کشورهای مختلف وجود دارند که دانش انجام یک فعالیت یا ایده نو را دارند که به دلایل فقدان منابع مالی یا مشکلات وثیقه‌ای نمی‌توانند آن را اجرا کنند. در این شرایط بانک‌ها به کمک آنها می‌آیند و کار را تا زمان بهره‌برداری پیش می‌برند. از طرفی بانک آینده از ادغام چند موسسه، تعاونی و بانک ایجاد شده که هر یک از این نهادهای مالی دارای پروژه‌هایی بودند که یکی از آنها بازار بزرگ ایران بود. بنابراین این بانک در این پروژه به عنوان سرمایه‌گذار اصلی وارد شد. بانک آینده توانسته یک ایده بزرگ را به منصه ظهور برساند. ایده‌ای فراتر از یک پروژه ساختمانی. ایده‌ای چند وجهی که در نوع خود کمتر در دنیا دیده می‌شود. معمولاً در مجتمع‌های تجاری دیگر یا امکانات رفاهی غالب است یا بخش تجاری؛ اما این پروژه به تمام وجوه توجه ویژه دارد.
روش مالکیت بازار بزرگ ایران مطابق با روش‌های مرسوم در دنیاست. براساس روش‌های مرسوم در مجتمع‌های مشابه در دنیا، یک شرکت، مالک است و واحدها به هیچ عنوان واگذار نمی‌شود. بلکه اجاره داده می‌شود یا سهم از فروش از آنها گرفته می‌شود. شرکت مالک نیز سهامی عام است و یک شرکت بهره‌بردار هم در کنار آن فعال است. ایران‌مال، یک شرکت سهامی عام و متعلق به تمامی مردمان ایران و بویژه طبقات متوسط و ضعیف است و چندان که نظام جمهوری اسلامی برآمده از تلاش و توان مردم و برای همه مردمان این دیار است، ایران‌مال نیز متعلق به تمامی اهالی مملکت سربلند ایران اسلامی است.
این مجموعه در زمان ساخت، روزانه برای حدود ۲۰.۰۰۰ نفر طی ۶ سال به‌‌طور مستقیم و به عبارتی اشتغال پایدار به میزان ۴۳.۰۰۰.۰۰۰ نفر-روز ایجاد نموده است. پس از بهره‌برداری، اشتغال مستقیم بیش از ۱۸۰۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۱۰۰.۰۰۰ نفر به طور غیرمستقیم در این بازار بزرگ، تأثیر ویژه‌ای در رفع معضل بیکاری خواهد داشت و با کمک در ایجاد زیرساخت مناسب برای ورود سرمایه‌های بیشتر، سرآغازی بر حرکت یک اقتصاد مستحکم و پویا خواهد بود و با جلوگیری از خروج ارز و بازاری رو به رشد، همراه با جذب گردشگران از سراسر جهان، نویدبخش آینده‌ای درخشان برای ایران اسلامی خواهد بود.
بازار بزرگ ایران علاوه بر شرکت در معتبرترین نمایشگاه شاپینگ مال‌های جهان به نام MAPIC در شهر کن فرانسه طی ۳ سال متوالی به عنوان شاخص‌ترین مجتمع تجاری و چندمنظوره منطقه خاورمیانه، از سوی مؤسسه ارزیابی کننده مجموعه‌های تجاری جهان از جمله RLI مورد ارزیابی و ثبت واقع شده و در نشریات این مؤسسات در سطح بین‌المللی معرفی و در سال ۲۰۱۷ جایزه برترین مال جهان را از نظر ابعاد و فضاهای خدماتی، فرهنگی و تفریحی از RLI دریافت نموده است.
تمایز ایران‌مال نسبت به سایر مجتمع‌های مشابه جهان که با توجه به مساحت و کارکرد، اصطلاحا مال نامیده می‌شوند، این است که ۷۰ درصد فضای آن کاربری مشاعات، تفریحی، فرهنگی، گردشگری، دینی، ورزشی، خدماتی، رفاهی و پارکینگ دارد.
توسعه گردشگری
پس از انجام مطالعات و امکان‌سنجی‌های لازم، با توجه به وجود دو کلانشهر تهران و کرج در نزدیکی یکدیگر، مناسب‌ترین مکان برای احداث این مال، در نقطه مرکزی بین این دو شهر و در منطقه ۲۲ تهران جانمایی شد. این موضوع بدین معناست که اگر دایره‌ای به مرکزیت ایران‌مال و شعاع حدود ۲۵ کیلومتر رسم نماییم، این دایره از مراکز شهرهای تهران و کرج عبور خواهد کرد.
منطقه ۲۲، در سطح تهران و فراشهري قابليت دسترسي بي‎نظيري دارد. دسترسي‏هاي مهم منطقه، آزادراه تهران-كرج و بزرگراه تهران-شمال است كه بزرگراه در حال احداث تهران-شمال به عنوان شريان اصلي شمال به جنوب كشور، مسير اصلي رفت و آمد است. جمعیت این منطقه در سال ۱۳۹۵ حدود ۱۵۰ هزار نفر بوده است و پیش‌بینی می‌شود، جمعیت آن تا سال ۱۴۰۴، به ۴۵۰ هزار نفر برسد.
رفت و آمد شهروندان و مراجعات متعدد برای استفاده از خدمات عمومي موجود در سطح منطقه ۲۲، جمعيت شناور قابل توجهي را به منطقه ۲۲ روانه مي‏نماید. وجود چنين ظرفیت و توانمندي در منطقه، مي‏تواند اين موقعيت جغرافيايي را به قطب بزرگ اقتصادي تبديل نمايد.
منطقه ۲۲ مراکز علمی و پژوهشی متعدد دارد و به عنوان قطب علمی-تحقیقاتی غرب تهران مطرح است. دانشگاه‌های علامه طباطبایی، پیام نور و علوم انتظامی، پژوهشگاه فنی مهندسی زیست‌فناوری، پژوهشگاه پلیمر، دانشکده ژنتیک، داروسازی آترا، پژوهشگاه صنعت نفت دانشگاه صنعتی شریف شامل ده‌ها دانشکده از جمله دانشکده‌های گاز، نفت و پتروشیمی، باغ ملی گیاه‌شناسی و اداره آب و فاضلاب منطقه از آن جمله‌اند. در سال‌های اخیر سعی شده است با برگزاری کارگروه‌های مختلف بین شهرداری و سازمان‌های دیگری که در عمران منطقه نقش دارند، یکپارچگی و هماهنگی بیشتری برای مدیریت منطقه ایجاد شود.
این منطقه در سال‌های اخیر به محلی برای اجرای طرح‌های گردشگری به‌خصوص گردشگری شهری تبدیل شده و توجه مدیران و مسئولان را در سطح منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به خود جلب نموده است. از این منطقه با عنوان عرصه فراغتی آینده تهران تعبیر شده است. در واقع توسعه پایدار، گردشگری شهری و مدیریت شهری، سه ضلع از یک مثلث‌اند که در صورت ارتباط مؤثر با یکدیگر به نتایج مثبتی منجر خواهند شد.
منطقه ۲۲ شهرداري تهران با وسعت قابل توجه، چندين كاربري گردشگري شاخص دارد. طبق بررسی‌های مشاوران معمار و شهرساز، منطقه ۲۲ در افق ۱۴۰۰ جمعیت ساکن منطقه ۵۰۰.۰۰۰ نفر و جمعیت شناور منطقه در روزهای تعطیل ۴۵۰.۰۰۰ نفر پیش‌بینی شده است. برنامه‌ریزی و مدیریت برای خدمات‌رسانی و پاسخگویی به این جمعیت در سال‌های آتی از سال ۱۳۹۰ در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.
تعریف و اجرای پروژه‌های بسیار مهم درمانی، آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی، ورزشی و سایر کاربری‌های ضروری و ارائه خدمات ویژه به شهروندان، اشتغال و به‌کارگیری توان و تخصص‌ها موجب توسعه این منطقه و تبدیل آن به قطب گردشگری شهر تهران می‌شود و فعالیت‌های متنوع و خدمات گسترده‌ به تبع تأمین فضای مناسب و مطلوب برای تفریح و تفرّج شهروندان، رونق اقتصادی ویژه‌ای ایجاد می‌نماید.
تمایل سرمایه‌گزاران بخش خصوصی و دولتی به سرمایه‌گزاری در منطقه ۲۲ مشهود و روزافزون است و این ویژگی می‌تواند به رونق منطقه بیانجامد و دسترسی‌های آسان و متعدد، شبکه‌های بزرگراهی مختلف و موقعیت جغرافیایی منطقه به‌عنوان یکی از مبادی ورودی و خروجی شهر تهران نیز و سایر امکانات و ویژگی‌های این منطقه دست در دست هم نهاده‌اند تا منطقه ۲۲ قطب توسعه اقتصادی شهر تهران شود.
اهداف ایران‌ مال
تفکر و اندیشه‌ای که منجر به ساخت «ایران‌مال» شده است، تمامی باورهای دینی و ملی و داشته‌های تاریخی، جغرافیایی، فرهنگی و تمدنی را ترکیب نموده است، تا جهانیان اراده وعزم متخصصان ایرانی را با حیرت وشگفتی به تماشا بنشینند.
این بازار بی‌نظیر با ارائه بهترین محصولات موسسات معتبر بین المللی و بهترین کالاهای داخلی، نماد یک اقدام زیر بنایی در تحقق توسعه پایدار اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی است. اهداف اصلی این پروژه شامل موارد زیراست:
1- کمک به رشد و توسعه پایدار اقتصادی
2- جذب گردشگر داخلی و خارجی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ایجاد اشتغال پایدار
3- ارائه محیطی سالم برای تفریح، اوقات فراغت و خرید تمامی افراد جامعه خصوصاً جوانان کشور و کشورهای همسایه
4- آشنایی هر چه بیشتر مردم با تاریخچه و هویت فرهنگ ایرانی- اسلامی
5- کمک به تسریع روند توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی
6- کمک به اقتصاد ملی از طریق افزایش تبادلات تجاری، مثبت نمودن تراز تجاری و رهایی از اتکای اقتصاد ملی به نفت
7- معکوس نمودن روند خروج ارز از کشور و مثبت نمودن تراز تجاری در حوزه‌های تجارت داخلی و تجارت بین‌الملل
8- کمک به ارتقای توانمندی شرکت‌ها و کمپانی‌های ایرانی در ارائه محصول و افزایش کیفیت و رضایت‌مندی مشتریان با واقع شدن و همجواری با شرکت‌های قدرتمند خارجی
مرکز مالی بین‌المللی ایران IIFC (Iran International Financial Center)
شکل‌گیری و ایجاد مراکز مالی بین‌المللی در کشورهای توسعه‌یافته از سال ۱۹۸۰ میلادی به بعد، با هدف تجمیع ستادها و دفاتر اقتصادی، پولی و مالی در یک مکان و نیز فراهم نمودن زمینه اقامت و رفاه فعالان اقتصادی و فعالیت‌های شرکت‌ها، بانک‌ها و نهادهای پولی و مالی، صرافی‌ها، هتل‌ها، خدمات مسافرتی، مجتمع‌های تجاری-تفریحی و نیز ایجاد هم‌افزایی در یک مکان مطمئن و مشخص انجام شد. طراحان مرکز مالی بین‌المللی ایران، با مطالعه تطبیقی و تجربیات کشورهای توسعه‌یافته و دارای چنین مراکزی در مجاورت ایران‌مال در طرح توسعه، چنین مرکزی را ایجاد نمودند.
برج مالی در ضلع غربی ایران‌مال در ۴۰ طبقه و ابعاد و ارتفاعی متفاوت حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ متر در حال احداث است. با احداث این برج، ۸ طبقه پارکینگ، ۱۰ طبقه با کاربری‌های تجاری، تفریحی، فرهنگی، ورزشی و خدماتی و طبقات مالی بین‌المللی به مجموعه می‌افزاید.
با توجه به توسعه منطقه ۲۲ تهران و رشد پرشتاب پیش‌بینی شده برای بازار تجاری کشور، این برج با فراهم کردن امکانات رفاهی و دسترسی مطابق با استانداردهای بین‌المللی، قلب تجارت ایران و منطقه خاورمیانه پیش‌بینی می‌شود. طبق مذاکرات انجام شده با مدیران و مسئولان اقتصادی، این برج اداری به عنوان تالار اقتصادی بین‌المللی ایران در نظر گرفته شده است.

واحد تبلیغات دیجی کالایاب کلیک کن

همین حالا کسب و کار خود را ثبت کنید  

پیشنهادات ویژه باکس فیلم دیجی کالایاب
بـازاریـابی کـسب و کـارها در دیـجـی کـالایـاب
دیجی کالایاب
آنونس تبلیغاتی فیلم کمدی هتل
دیجی کالایاب
آنونس تبلیغاتی فیلم حدود هشت صبح

پیشنهادات ویژه دیجی کالایاب
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : رستوران شمرون کباب
رستوران شمرون کباب
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : نورنگار فروشگاه دوربین عکاسی
نورنگار فروشگاه دوربین عکاسی
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : شعبه های شیلا
شعبه های شیلا
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : فروش کتونی وارداتی در قشم
فروش کتونی وارداتی در قشم
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : کاشت مو آنو
کاشت مو آنو
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : آدرس و شماره تلفن کبابخانه موسوی
آدرس و شماره تلفن کبابخانه موسوی
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : کراتین مو جردن
کراتین مو جردن
پیشنهاد دیجی کالایاب به شما : سالن زیبایی پریچهر قیمت اکستنشن مژه و مو
سالن زیبایی پریچهر قیمت اکستنشن مژه و مو
تبلیغ کسب و کار
آژانس گردشگری مدبران

ویلا مبل

آژانس علی بابا

دانلود جدیدترین موزیک ها در رسانه ریتم آهنگ

هومسا